Bericht versturen
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfnieuws ongeveer Nationaal Testend Centrum
Evenementen
Contacten
Contacten: Ms. Merry
Fax: 86-816-5225710
Contact nu
Post ons

Nationaal Testend Centrum

2022-07-21
Latest company news about Nationaal Testend Centrum

Eigen 1 ruimte-temperatuur testend centrum op nationaal niveau en 1 constant-temperatuur testend die centrum, door geavanceerde instrumenten voor het testen van producten van elk proces wordt uitgerust die van vezel aan geëindigd - producten, om de normalisatie te verzekeren omvatten van het testen van milieu en de nauwkeurigheid van resultaten.

laatste bedrijfsnieuws over Nationaal Testend Centrum  0

200 testpunten

Vezel & Garenanalysation, test van de stoffenindex, kledingstukprestatietest, kleurstofmateriaal & helperstest, meer dan 200 testen punten, die normen van Europa, de V.S., Japan, Australië, en China behandelen.

laatste bedrijfsnieuws over Nationaal Testend Centrum  1

Constant-temperatuur het testen

Punten: vezel, garen, stoffenstijfheid, stoffenbreathability, stoffensterkte, stof het pilling, de weerstand van de stoffenslijtage, anti-uv, antistatische test.

Ruimte-temperatuur het testen

Punten: stoffenprestaties, dikte, snelheid, beschermende prestaties, regen, vlam - vertrager, waterdichte, oil repellent, grondversie, zure en alkali bestand, wicking, hydrostatische druk, elasticiteit, vochtigheidsdoordringbaarheid, Industriële was, anti-infrared, anti-rimpel.

Tests door coustomer worden goedgekeurd die

Controle en benchmark periodiek. De de instrumentenparameters en normen zijn gesynchroniseerd met ZIJN derdeorganisaties (, SGs, STC, Nationale de Kwaliteitssupervisie van de Arbeidsverzekering en Testend Centrum) met regelmatige intervallen. Professionele meetapparaatstudie en uitwisseling regelmatig, en test volgens de norm strikt. Bega om betrouwbare het testen rapporten te verstrekken.

laatste bedrijfsnieuws over Nationaal Testend Centrum  2