Bericht versturen
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Ongeveer ons
Contacten
Contacten: Ms. Merry
Fax: 86-816-5225710
Contact nu
Post ons

Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.

CHINA Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Handelstype:
Fabrikant , Exporteur , Verkoper
Merken:
Ganlion
Nr van Werknemers:
1050~1050
Jaarlijkse Verkoop:
200000000-210000000
Gevestigd jaar:
2003
De uitvoerpc:
80% - 90%
gediende klanten:
5000
Jaarlijkse Output:
200 miljoen meters
Bedrijfdetails

De Druk van Mianyangjialian & Verven van Co., Ltd in 2003, Twee belangrijke fabrieken wordt opgericht van Jialian/Jiaxi, zijn gespecialiseerd in de stof van de workwear en camouflagecamouflage, die in de Industrie Park, Nansiba, Tongchuan-Stad, Santai, Mianyang, Sichuan, China en het behandelen van een gebied van 189000 vierkante meters die wordt gevestigd. Het heeft een volledige industriële kettingsalliantie met inbegrip van vezel, het spinnen, het weven, het verven en druk gevestigd. Wij hebben 1050 personeelsleden, jaarlijkse output van 200 miljoen meters. Voorts wordt 80% van de jaarlijkse output etc. uitgevoerd naar Europa, Amerika, Azië, Midden-Oosten, Afrika, en wij zijn de leverancier van workwear stof en camoufleren stof voor meer dan 120 landen in de wereld de schaal, zijn de technologie en de producten van het bedrijf in de bovenkant van China.

 

Het bedrijf VR toont: www.khanbrand.com/vr/r10004/

 

 

 

CHINA Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0 CHINA Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1 CHINA Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

OEM/ODM

Van vezel aan geëindigd - de producten, R&D-de innovatie aan vervaardiging en de levering, om klanten van kwaliteitsproducten en de oplossingen van de marktuitbreiding te voorzien, gebruiken intelligente productie en informatielogistiek als belangrijk punt om diensten van de het productlevering van EF te verlenen fi de cient.

 

CHINA Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0 CHINA Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Geschiedenis

 

 • 2003   Opgericht: De Jialianfabriek werd opgericht, en twee die lijnen verven werden gevestigd.


   

 • 2006   Het groeien: Uitgebreid in vier die lijnen verven, verdubbelde de schaal, promotieproducten.


   

 • 2008   Jiaxifabriek: Opgerichte factroy Jiaxi en heeft twee fabrieken die camouflagestoffen en geverfte respectievelijk stoffen produceren.


   

 • 2012   Nieuw begin: Ontwikkeling van Jialian. Mager beheer. Materiaal increasedby die 1/3, capaciteit is gestegen met 1,5 die keer, en de levertijd door 80% wordt verkort.


   

 • 2013   Doe ons beste: Introduceer mager beheer, volledige participatie, uitvoerige verbetering en doe ons beste aan naar aan de 7 Nul Doelstellingen van mager plan.


   

 • 2015   Het ontwikkelen zich: Na twee jaar, waren de werknemers gegroeid, was het beheer gecementeerd, en cultureel van verbetering werd gevormd na 2 jaar.


   

 • 2016   Doorbraak: de onderbreking in bedrijfsprestaties ruim, breidt het marktaandeel uit onophoudelijk, blaast de trompet van globalizatio.


   

 • 2017   R&D: Het R&D centrum op nationaal niveau en de nieuwe tentoonstellingszaal werden gebouwd. De R&D-basis van de workwear en camouflagestoffen in China.


   

 • 2019   De leverancier van workwear en camouflagestoffen voor 120 landen in de wereld. Nationaal niveau „Weinig Reuze“ Onderneming.


   

 • 2019   Leider van de industrie van de workwear en camouflagestof in China. China dat top 10 en enterpris verft drukt.


   

 • 2021   om markt aan vereiste te voldoen, Jiaxi-werd de fabriek uitgebreid. Om een evaluerende onderneming van wereldklasse worden gebouwd voor camouflage druk en het verven van fabrieken.


 

Ons Team

Wij zijn een team met duizenden werknemers die in het verven & het eindigen professioneel zijn. Het groepswerk en het geavanceerde materiaal, houden een onwankelbare positie in de industrie. De productiecapaciteit, de technologie en de kwaliteit liggen in bovenkant van de industrie.

 

CHINA Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0 CHINA Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1CHINA Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2