Bericht versturen
Mianyang Jialian printing and dyeing Co., Ltd.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Bedrijfnieuws ongeveer Nationaal R&D-Centrum
Evenementen
Contacten
Contacten: Ms. Merry
Fax: 86-816-5225710
Contact nu
Post ons

Nationaal R&D-Centrum

2022-07-21
Latest company news about Nationaal R&D-Centrum

Jialian heeft een R&D centrum op nationaal niveau, die geavanceerde technologieën van vezels, textiel, verfstof, en druk en het verven, blijvend sterk op het gebied van innovatie investeren, en zich concentreert bij het ontwikkelen van technologie voor workwear en camouflagestoffen integreren. Blijf waarde voor de gehele industrie en de gehele maatschappij tot stand brengen, zodat meer mensen, families en organisaties van de stoffen kunnen profiteren.

laatste bedrijfsnieuws over Nationaal R&D-Centrum  0

Versterk onophoudelijk technologisch onderzoek

Het bedrijf dringt bij het investeren van meer dan 5260000 RMB van zijn verkoopopbrengst in R&D aan elk jaar, voortzet om productverscheidenheden te onderzoeken en te plannen, en met academia samen te werken om nieuwe stoffentechnologieën te ontwikkelen. De technologie van het bedrijf wereld-leidt. De 50 keer van industriële wasstructuren en de anti-infrarode, waterdichte, hoge hydrostatische druk en slijtvaste greenwear stoffen won de eerste prijs van de Uitstekende Stoffen van China. De producten worden uitgevoerd naar meer dan 120 landen.

laatste bedrijfsnieuws over Nationaal R&D-Centrum  1

Accumuleer en vernieuw onophoudelijk om me te ontwikkelen

Na jaren van exploratie, heeft Jialian nu met succes omgezet en tweemaal door de totstandbrenging van een mager R&D-systeem omgezet. Men is van OEM aan ODM, en andere is van OEM opbrengst aan OEM en leveringsketen opbrengst. Leid onophoudelijk technisch personeel door R&D en technische beheersnormalisatie op.

laatste bedrijfsnieuws over Nationaal R&D-Centrum  2

Door de introductie van mager R&D, worden de verspreide kennismiddelen systematisch geregeld en, geïntegreerd en in productie definitief gebruikt. Het besteden van aandacht aan het beheer van het gehele proces van ontwikkeling, die aan verkoop produceren, heeft en zijn eigen uniek systeem gevormd, dat goede fundamenten voor het bedrijf heeft gelegd om het geavanceerde niveau van de industrie altijd te handhaven. Aandringend op het concept open innovatie, blijft Jialian basisonderzoek versterken, bevordert actief samenwerkingsinnovatie met academies, en steekt omhoog de toekomst met innovatieve resultaten aan.